EXECUTIVE COACHING


Als leider en manager van uw onderneming bent u beslisser, maar ook inspirator, en degene die ingewikkelde vraagstukken moet oplossen. Maar bij wie kunt u terecht voor inspiratie? Wie hebt u als klankbord, voor het heden en voor uw toekomstplannen?
Bij grotere ondernemingen heeft men daarvoor vaak "een rechterhand", een speciale vertrouwenspersoon. Maar bij middelgrote en kleine ondernemingen is dat meestal niet het geval.
DGA's van dat soort ondernemingen maken daarom steeds vaker gebruik van onze mogelijkheid tot executive coaching. Meestal pas nadat ze bij Vitaalbrein in behandeling zijn geweest, bijvoorbeeld voor burn-out.
Maar, waarom zou u daarop wachten?

De directeur, oprichter en eigenaar van Vitaalbrein is eerstbehandelend psycholoog. Hij heeft echter ook veel ervaring als organisatie adviseur en eindverantwoordelijk manager. Bewezen succes met strategie ontwikkeling, organisatie verandering en marktbewerking. Gespecialiseerd in Human Resources.
Waarom zou u daar, ook zonder voorafgaande burn-out, geen gebruik van maken? De tarieven zijn immers concurrerend....

Bij executive coaching staat u centraal. Het kan gaan over strategie, bedrijfsvoering, marktontwikkeling en organisatie ontwikkeling. Over problemen met medewerkers, over lastige besluiten nemen, en conflicten voorkomen, of conflicten oplossen.
Zelfs over vermoedens van fraude.
Maar ook over persoonlijke ontwikkeling, mede in verband met uw gezin, scheiding of nieuwe relatie.